Uni Posca PC-3M hvid tuschpen på en neutral baggrund.
Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk
31,00 kr. Tilføj til kurv

Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk

31,00 kr.

  • På lager (18)
  • Levering 1-2 hverdage
Fremragende 4,8 ud af 5
POSCA størrelses- og spidsguide
Se mere: Posca

Produktdetaljer

Brand
Posca
Anvendelse
Maling på alle typer underlag som sten plast træ karton papir glas tekstil mm.
Type
PC-3M
Antal
1 stk.
Farve
Hvid
Blæk
Vandbaseret
Spids
Medium og universel spids der er velegnet til alle kreationer
Varenummer
40150152

Forvandl dine kreative ideer til virkelighed med Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk. Denne alsidige tusch er perfekt til dig, der søger en præcis og holdbar tusch til dine kreative projekter. Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk kan bruges på næsten alle overflader og giver dig enestående kontrol og præcision i dine kreationer.

Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk er en vandbaseret farvetusch med et højt indhold af pigmenter, der sikrer en flot farveægthed og en høj dækkeevne. Den smalle spids (0,9-1,3 mm) gør denne tusch ideel til både detaljeret arbejde og skarpe linjer. Tuschen er permanent og vandfast, hvilket betyder, at dine kreationer vil holde længe og modstå både slid og fugt.

Denne tusch er et fremragende valg for både børn og voksne, og den kan bruges til en lang række formål såsom farvelægning, tegning, maling, markering, skrivning og dekoration. Brug den til at tegne på sten, træ, tekstil, porcelæn, glas og metal – mulighederne er næsten uendelige.

For at få det bedste ud af din Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk skal du ryste den kraftigt, indtil du hører kuglen inde i pennen blande komponenterne. Derefter skal du trykke spidsen ned i et stykke papir et par gange for at aktivere farven. Spidsen kan tages af og vendes, renses eller udskiftes, hvis der er behov for det.

Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk er en del af det imponerende Posca-sortiment, som tilbyder et væld af farver og tykkelser. Hvis du ønsker at udvide din samling af kreative værktøjer, kan du finde et stort udvalg af Posca tusser hos Undermyroof.dk.

Oplev en verden af kreativitet og muligheder med Posca Tusch Hvid – PC-3M – 1stk. Denne tusch vil uden tvivl blive en uundværlig del af din samling af kreative redskaber og hjælpe dig med at skabe utallige mesterværker.