Hama Mini Perleplade firkantet 15x15cm til kreative projekter.
Hama Mini Perleplade – Samleplade Firkant 15x15cm – 1 stk
20,00 kr. Tilføj til kurv

Hama Mini Perleplade – Samleplade Firkant 15x15cm – 1 stk

20,00 kr.

  • På lager (8)
  • Levering 1-2 hverdage
Fremragende 4,8 ud af 5

Produktdetaljer

Brand
HAMA
Alder
10 +
Type
Mini
Varenummer
385930

Hama mini samleplade – Til store mini projekter

Hama mini stiftpladen er til de allermindste Hama perler, Hama mini – og er et fantastisk værktøj til alle, der elsker at lave perleplader med Hama mini perler. Med en størrelse på 15 x 15 cm, er den perfekt til større projekter, hvor du virkelig kan lade din kreativitet få frit løb.

Stiftpladen er en del af Hama mini perle serien, den er designet til at kunne samles med andre plader, så du kan lave endnu større og mere komplekse designs. Du kan samle lige så mange plader, som du vil, og dermed skabe et projekt, der er helt unikt for dig.

Hos Undermyroof.dk kan du købe denne Hama mini stiftplade til en rigtig god pris og med hurtig levering. Vi tror på, at kreativitet skal være tilgængelig for alle, og derfor gør vi vores bedste for at holde priserne nede.

Så hvis du er på udkig efter en ny stiftplade til dine Hama mini projekter, er denne 15 x 15 cm samleplade et fantastisk valg. Den er nem at bruge, holdbar og kan udvides med flere plader, så du kan lave præcis det projekt, du drømmer om.

Så tag din kreativitet til det næste niveau med denne Hama mini stiftplade. Vi er sikre på, at du vil elske den!