Pose med Hama Midi Perler i lys brun, 6000 stk.
Hama Perler – 6000 stk Lys Brun Midi (205-21)
47,00 kr. Tilføj til kurv

Hama Perler – 6000 stk Lys Brun Midi (205-21)

47,00 kr.

Vejl. pris: 73,00 kr.Spar 26,00 kr. (36%)
  • På lager (kun 2 tilbage)
  • Levering 1-2 hverdage
Fremragende 4,8 ud af 5
Se mere: Hama

Produktdetaljer

Brand
HAMA
Farve
Lys Brun
Type
Midi
Alder
Fra 5 år
Mærkning
CE godkendt
Varenummer
380521

Hama perler – 6000 stk Lys Brun Midi (205-21) er det perfekte valg for alle, der elsker at dykke ned i kreativitet og lave smukke perlemønstre. Denne pakke indeholder 6000 lysebrune Midi-perler, som måler cirka 5 mm i diameter og er velegnede til børn fra 5 år og op. Midi-perler er populære på grund af deres alsidighed og kan bruges til et bredt udvalg af perleprojekter.

Lysebrune Hama Midi-perler giver mulighed for at skabe naturlige og varme farvetoner i dine perlemønstre og kan kombineres med et væld af andre farver. Deres størrelse gør dem ideelle til at skabe mere detaljerede figurer og mønstre, hvilket giver dig og dine børn utallige muligheder for at udtrykke jeres kreativitet.

Disse perler kan bruges til at lave smykker, dekorationer, nøgleringe, magneter og meget mere. Perleprojekter er en fantastisk måde at styrke finmotorikken og fantasien hos børn, samtidig med at de er en afslappende og sjov aktivitet for voksne. Hama Midi-perler er også populære i børnehaver og skoler, hvilket gør dem til et oplagt valg for perleprojekter, du kan lave sammen med dit barn eller børnebørn.

Når du arbejder med Hama Perler, er det vigtigt at have det rette udstyr. Udover perlerne selv, skal du bruge en perleplade og strygepapir. Perlepladerne findes i forskellige størrelser og former, så du kan skabe lige netop det design eller mønster, du ønsker. Strygepapiret anvendes til at smelte perlerne sammen, når du har skabt dit perlemønster på pladen.

Giv dig selv og dine børn mulighed for at udfolde jeres kreativitet og skabe unikke, personlige perlemønstre med Hama Perler – 6000 stk Lys Brun Midi (205-21). Med en verden af muligheder og masser af inspiration at hente fra nettet, bøger og andre entusiaster, er der ingen grænser for, hvad I kan skabe sammen.